fredag, januari 20, 2006

Oj då

Gjorde Ungt vals åsiktstest. Blev väldigt mycket miljöpartist 85%, skuggat av v, s, c, kd (50%), fp och m i nämnd ordning. M stämde bara till 14%. Känns skönt. Värre var att åsikterna som de ansåg stämde med Kristdemokraterna inte var riktiga. Uppenbarligen har de inte kollat med partiets program mm innan testet gjorts utan gjort det på hur de själva uppfattar partiet. Oroväckande att partiet uppfattas så av Ungt val. Här har vi en hel del att jobba med. Att jag sedan hamnade nära miljöpartiet var kanske inte helt oväntat...
Intressant i övrigt att de hittat åsikter som c står för. Jag har alltid haft svårt att förstå vad de egentligen tycker. Men, uppenbarligen tycker de som jag till 53%.

1 Comments:

Blogger Sam said...

Gjorde också testet idag (sent omsider). Vilket skämt! Frågorna var ju formulerade efter hur man SKA tycka. Dessutom var vissa frågor omöjliga att svara på. Ta tex frågan om ungdomsbrottslingar ska dömas HÅRDARE. Vad är hårdare? Betyder det effektivare behandling eller kanske dödsstraff? Osedvanligt oseriöst.

03 februari, 2006 08:56  

Skicka en kommentar

<< Home