lördag, januari 07, 2006

Årskrönika

Gårdagens årskrönika för TV-sporten kan bara sammanfattas-Katastrof! Hur Marie Lehman kan åstadkomma en så sopig årskrönika utifrån ett så spännande stoff är nästan en bedrift.
Man anade oråd direkt när man såg Kajsa Bergqvist laga mat sitt kök. Den "succén" följdes upp med en lång intervju med Henrik Lundqvist i NY, som Marie gjort själv, Anja pratar framför brasan (som inte ens var tänd), Magnus Muhrén i Lilla Sportspegeln (gissa vem som intervjuade...), de vanliga påhoppen på Zlatan (för att han inte alltid vill svara på utsända svt-reportrars frågor efter match) och inte minst de osmakliga bilderna på en överkörd åskådare i skånerallyt samt på en chockad Marko Märtin efter det att hans kartläsare avlidit i bilen. De senare inslagen var ett riktigt övertramp i snaskig kvällstidningsanda. Låt oss hoppas Svanberg gör krönikan själv nästa år, eller ger jobbet till André Pops, Jane Björk, Kristina Kappelin eller Jonas Karlsson. Fram för mer sportbilder och mindre snack i en årskrönika.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

håller helt mätt. Satt nära på och grät när man såg eländet! Kan inte du maila Svanberg och ssäga att så här får det inte gå till. man vill ju ha bilder och referat inte Kajsa som pratar ointressant om sig själv och steker jumboräkor i en kvart. Katastrof./jakob

08 januari, 2006 16:48  

Skicka en kommentar

<< Home